+47 934 99 076

Ramstadsletta 24, 1363 Høvik

 

BILER

TIL SALGS

Naka Autosport AS har alltid biler til salgs, i flere ulike prisklasser. Vi har bredt utvalg av elektriske, hybrid og fossil drevne biler til en hver tid. Hos oss vil de aller fleste finne noe interessant. Har vi ikke bilen du leter etter, ta kontakt, så kan vi sannsynligvis hjelpe deg med å realisere drømmen!

FINANSIERING / FORSIKRING

Vi bistår gjerne med et gunstig finansierings- og/eller forsikringstilbud via våre konkurransedyktige samarbeidspartnere. Våre partnere er Santander Consumer Bank på finans og Gjensidige på forsikring.

SELGE BILEN /

INNBYTTE

Naka Autosport AS selger omlag 200 biler i året. Vi kan ta oss av hele salgsprosessen for deg. Vi har også gode erfaringer med å ta biler i innbytte, og hjelper deg med å oppnå en best mulig pris. Fyll ut skjemaet under så sender vi deg et uforpliktende tilbud!

OM OSS

Naka Autosport AS ble stiftet i 2015, og ble med det en del av en samling av selskaper innenfor bilbransjen.

Hos Naka Autosport AS er vi lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg som kunde med å selge og/eller kjøpe bil på en ryddig måte. Vi ønsker å selge opplevelser med spesielle biler og gode kundeopplevelser. Hos oss møter du blide og engasjerte selgere som er brennende opptatt i gjøre deg fornøyd enten du kjøper eller selger bilen din. Vår erfaring er at bilkjøpere idag ønsker trygghet ved å handle hos en bilforhandler


Ta kontakt for hyggelig bilprat!

ESPEN BJERKE KRISTIANSEN

Daglig leder / Selger

Espen har lang erfaring fra bilbransjen, og startet allerede å jobbe med bil i 2001. Han har fagbrev som bilmekaniker og biloppretter, og har jobbet mange år som formann på verksted samt takstmann. De siste 5 årene har han jobbet som bilselger, og idag er han deleier og daglig leder hos Naka Autosport AS. 

+47 934 99 076
espen@naka.no

FREDERICK FRANCIS SCHAEFER

Selger

Frederick er siste tilskudd til Naka Autosport AS. Han har 3 års erfaring fra Tesla og et år fra Mobile Oslo AS. Frederick er over gjennomsnittet interessert i bil, positiv og løsningsorientert. Han vil at du som kunde skal være fornøyd og føle trygghet gjennom hele salgsprossesen!

+47 413 37 760
frederick@naka.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag-Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: Etter avtale
Søndag: Stengt